0321-384916

Aankoopmakelaar dronten

Jouw huis koop je met Sanne

Wanneer je een hypotheek nodig hebt, ga je naar een financieel adviseur. Ga je een huis bouwen, dan schakel je een architect in. Wil je een huis kopen, één van de grootste uitgaven van je leven, dan schakel je een aankoopmakelaar in.

Ik begeleid jou graag in deze spannende tijd!

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Bij het bezichtigen van een huis komt veel kijken. Vaak heb je maar kort de tijd. Je krijgt een uitgebreide begeleiding tijdens de bezichtiging en ik geef je daarna een eerlijk advies over de woning. Terwijl ik het huis inspecteer op bouwkwaliteit, onderhoud en gebreken, hoef je jij alleen maar bezig te houden met de vraag:

“Zie ik mezelf hier wonen?” 

Je stapt de voordeur van het huis binnen en je bent verkocht! Wat een mooie ruimte, en die vloer! Wow! Probeer daarna nog maar eens objectief te kijken naar de ruimtes in het huis. 

Vanwege emoties lukt het niet altijd om met een objectieve blik een woning te beoordelen. Ik ben als aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken bij de woning. Daarom kan ik jou voorzien van een eerlijk advies. 

Een huis kopen is leuk, maar er komt ook veel administratie bij kijken. Wat staat er in de bouwkundige keuring en wat betekent dat voor het onderhoud? Wat staat er nou allemaal in de vragenlijst en wat betekent het? Je moet veel documenten ondertekenen en aanleveren. 

Veel mensen vinden het fijn om daarbij geholpen te worden. Ik blijf aan jouw zijde tot het tekenen van de akte bij de notaris. Ik ontzorg je volledig en regel alles voor je zodat jij met een glimlach de sleutel in ontvangst mag nemen.

Jij koopt misschien maar 1 of 2 keer in je leven een nieuw huis en dat roept veel vragen op. Hoeveel moet ik bieden? Is overbieden nodig? Zo ja, hoeveel? Moet ik wel of geen ontbindende voorwaarden meenemen? Hoe val ik op tussen andere biedingen? 

Ik koop meerdere huizen per week aan. Daardoor weet ik precies wat er moet gebeuren, waar we op moeten letten en welke strategie we het beste kunnen toepassen. Dat scheelt veel uitzoekwerk! 

Makelaars zijn duur. Dat is een opvatting die veel Nederlanders hebben. Onterecht. Want een aankoopmakelaar kan je ook geld besparen!

Door de juiste strategie toe te passen en de lokale markt goed te begrijpen. Breng je vaak een beter bod uit. Daarnaast onderhandelt een aankoopmakelaar ook voor je. Een huis onderhandelen is toch nét wat anders dan souvenirs op vakantie. 

Wat is jouw woning waard?

Thuis in Dronten en omgeving

Verhuizen naar een nieuwe woonplaats is extra uitdagend. Soms ken je de plaats, maar soms heb je ook geen idee. Verhuis je naar een nieuw dorp, dan is het extra slim om een lokale makelaar in de arm te nemen. 

Ik ben thuis in Dronten. Letterlijk en figuurlijk, ik woon er namelijk met mijn gezin. Hier ben ik opgegroeid en voel ik mij thuis. Ik weet waar de sportverenigingen en scholen zijn. Waar je lekker kunt eten en terecht kunt voor een goed glas wijn. En daarom is Dronten het dorp waar ik je kan vertellen waar het leuk wonen is voor jou. 

Zoek jij een huis in de omgeving van Dronten? Ik vind de perfecte plek voor jou!

Leer meer over:

"

Jouw droomhuis kopen we samen!

In 6 stappen jouw droomwoning kopen

Hieronder laat ik je in 6 stappen kort zien hoe de aankoop van jouw woning precies in zijn werk gaat. Tijdens onze kennismaking ga ik hier natuurlijk uitgebreider op in. Dan vertel ik je ook graag wat de mogelijkheden zijn.

Zal ik vrijblijvend voor je zoeken?

Laat je wensen achter en ik neem contact met je op zodra ik wat moois voor jou heb gevonden!

Zullen wij samen jouw nieuwe huis kopen?​

Als jij op zoek bent naar een huis in Dronten en omgeving, dan help ik je graag!

Een vrijblijvende kennismaking is zo gepland! Neem contact op via onderstaande knoppen of het contactformulier.

Sanne Aalberts Makelaar Dronten welkom

Zoekopdracht

Ben je Funda uitpluizen helemaal zat? Of vind je het gewoon fijn dat er ook anders gezocht wordt? Door onderstaand formulier in te vullen kom je in het bestand. Als we dan een huis tegenkomen wat aan jouw wensen voldoet, dan nemen we direct contact met je op!