0321-384916

Taxatie

Wat is jouw huis waard?

Een waardebepaling vindt plaats aan de hand van een verkoopgesprek om in te schatten hoeveel jouw woning in de huidige markt opbrengt. Een (gevalideerde) taxatie is een officieel en uitgebreid rapport dat je nodig hebt voor de aanvraag van een hypotheek.

Taxatie

Wil je verbouwen of verhuizen dan heb je voor de hypotheek een (gevalideerd) taxatierapport nodig.  Dit is een officieel en uitgebreid rapport over de waarde van jouw woning. Ook in het geval van levensveranderende gebeurtenissen heb je soms een taxatierapport nodig. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een naaste, een scheiding of een verbouwing. 

Een ding is zeker, een taxateur mag niet jouw aankoopmakelaar zijn of de makelaar van de verkoper. Dan kan er sprake zijn van belangenverstrengeling. 

Heb je een (gevalideerd) taxatierapport nodig?
Ik breng je graag in contact met de juiste taxateur.

Gratis waardebepaling

Ben je nog niet van plan om direct te verhuizen, maar ben je wel benieuwd naar de waarde van jouw woning? Dan is een uitgebreid taxatierapport niet nodig. 

Vraag gerust een geheel vrijblijvende waardebepaling aan en ik kom graag jou langs. Dan geef ik je een inschatting van de waarde en denk ik graag met je mee over de mogelijkheden om te verhuizen of te verbouwen. Wil je vervolgens jouw huis in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen verkopen? Dan heb je alvast een eerste stap gezet en help ik je graag verder.

Wat is mijn huis waard?

Laat mij het voor je uitzoeken! Vul je telefoonnummer in en je krijgt van mij een gratis vrijblijvend gesprek waarin we de geschatte waarde van jouw huis bespreken. Er is ook ruimte om je vragen te stellen.

Bel me terug

Laat je telefoon nummer achter, dan bel ik je z.s.m. terug. 

Taxatie aanvraag

Op zoek naar een taxateur voor je woning? Laat mij je verder helpen. Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Zoekopdracht

Ben je Funda uitpluizen helemaal zat? Of vind je het gewoon fijn dat er ook anders gezocht wordt? Door onderstaand formulier in te vullen kom je in het bestand. Als we dan een huis tegenkomen wat aan jouw wensen voldoet, dan nemen we direct contact met je op!