0321-384916

Over sanne

Even kennismaken

Over Sanne

Ik ben Sanne, al een aantal jaar makelaar in Dronten en omgeving en voor jou misschien een bekend gezicht. Ik heb vanuit mijn passie voor het makelaarsvak mijn droom werkelijkheid gemaakt, een eigen makelaarskantoor Sanne Makelaardij

Mensen typeren mij door mijn enorme enthousiasme en gedrevenheid in het behalen van het beste resultaat. Ik ben open en eerlijk en sta voor een duidelijke en heldere aanpak bij de verkoop en aankoop van jouw huis. Daarbij is communicatie mijn sleutel tot succes. Daarnaast vind ik het belangrijk om jou goed te leren kennen. Ik ben aangesloten bij de brancheverenging VBO. Dit geeft jou de zekerheid dat mijn kennis up to date blijft en ik jou kan voorzien van de beste dienstverlening. 

Nu jouw droom: van een huis naar jouw thuis!

Sanne Aalberts Makelaar Dronten portret

Sanne Sjerps

Makelaar K-RMT

Persoonlijk

Geen 13 in een dozijn voor mij! Iedere situatie, mensen en wensen zijn anders. Dat maakt het interessant. Een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw wensen, dat is waar ik voor sta.

Deskundig

Ik ben gecertificeerd K-RMT makelaar en vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik volg net zoals iedere andere gecertificeerde makelaar jaarlijkse scholing waardoor mijn kennis up to date blijft.

Van A tot Z

Ik houd niet van losse eindjes, missende kantjes en i's zonder puntjes. Met mij samenwerken betekent dat alles, maar dan ook alles, voor jou geregeld wordt.

Vraag het Sanne

Sanne Aalberts Makelaar Dronten aan het werk

Of je nu een woning wil verkopen of aankopen. De kennismaking begint altijd bij jou thuis. Zo leer ik jou en jouw huis goed kennen. Tijdens onze kennismaking ga ik dieper in op mijn stappenplan en de kosten, zodat het voor jou duidelijk is wat je kan verwachten. 

Bij Sanne Makelaardij ben je geen nummer. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dat betekent korte lijnen, heldere afspraken en communicatie op een moderne manier. Ik ben een makelaar die altijd zelf de telefoon opneemt, komt opdagen bij afspraken, geen vage vakjargon gebruikt en gewoon met je meedenkt. Een makelaar die alles voor je regelt. Elk detail tot in de puntjes.

Ik vind het belangrijk om mijn werkgebied door en door te kennen. Mensen te kunnen vertellen over de verschillende wijken, welke voorzieningen er zijn en waar je lekker kunt eten. Je kunt jouw woning met mij verkopen in Dronten en omgeving. Dus ook in Swifterbant, Biddinghuizen en Lelystad. 

Ja, zeker! Ik woon met veel plezier met mijn gezin in Dronten. Ik heb ook in andere plaatsten gewoond, maar Dronten is voor mij echt thuiskomen. Het is rustig en er is ruimte om je heen. Een plek om op adem te komen na een drukke werkdag. Ook voor de kinderen is het een fijne plaats. Ze kunnen vrij spelen op straat en er wonen veel vriendjes in de buurt.

Persoonlijk ben ik gek op shoppen, van interieur tot kleding. Het centrum van Dronten is dan wel niet zo bruisend als de randstad, maar alles wat je nodig hebt kun je er vinden. Tal van winkels, restaurants, een bioscoop en een theater. En als ik dan toch een lekker dagje uitgebreid wil winkelen, dan sta ik met 45 min. in de randstad.

Dronten heeft veel te bieden voor diverse gezinssamenstellingen. Als jij Dronten of een dorp in de omgeving overweegt als woonplaats, geef ik je graag advies.

"Als een deur dicht gaat, gaat er een andere weer open"

Sanne Aalberts Makelaar Dronten aan het werk
"Je koopt geen huis, maar een thuis”

Sanne Sjerps

Kopje koffie drinken?

Ik werk graag met mensen met wie ik een klik heb. Zullen we dat eens testen?
Een kennismaking is altijd vrijblijvend en zo gepland!

Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Zoekopdracht

Ben je Funda uitpluizen helemaal zat? Of vind je het gewoon fijn dat er ook anders gezocht wordt? Door onderstaand formulier in te vullen kom je in het bestand. Als we dan een huis tegenkomen wat aan jouw wensen voldoet, dan nemen we direct contact met je op!