0321-384916

Hypotheek advies

Er is meer mogelijk dan je denkt

De aankoop en verkoop van een huis is niet niets. Hoe is jouw financiële situatie nu, straks en over 30 jaar? En wat voor gevolgen heeft dat voor je huis? Omdat het lastig is om dit allemaal te overzien is het verstandig een financieel adviseur in te schakelen. Noem het een persoonlijke coach die je hypotheek advies geeft en actief met je meedenkt!

Persoonlijk en op maat

Iedere woonsituatie is anders, iedere gezinssamenstelling is anders, de één wil met vervroegd pensioen, de ander knoopt de eindjes aan elkaar. Omdat niet één situatie gelijk is, wil je hypotheek advies op maat. Iemand die met je mee denkt en jouw dromen uit laat komen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Wat is jouw woning waard?

Verhuizen, verbouwen
of oversluiten?

Verhuizen is niet altijd de enige optie. Soms kan het lonen om je hypotheek aan te passen. Of je huidige huis te verbouwen. Hoe je dat financieel regelt, daar kan een adviseur je bij helpen. Vraag jij je af welke optie het beste voor jou is?

Onafhankelijk,
deskundig hypotheek advies

Een goede hypotheekadviseur zet alles op alles om de financiering rond te krijgen. Of je nu ondernemer bent, in loondienst of gepensioneerd. Zelfs in een bijzondere financiële situatie, bekijkt de adviseur graag met jou de mogelijkheden. De hypotheekadviseur waarmee ik samenwerk is onafhankelijk. Hij kan van bijna alle financiers een hypotheek aanbieden. Hierdoor kan hij een perfecte vergelijking maken en jou van het beste advies voorzien.

"

Ieder verhaal is anders, daarom werk ik alleen met de allerbesten!

Bel me terug

Laat je telefoon nummer achter, dan bel ik je z.s.m. terug. 

Taxatie aanvraag

Op zoek naar een taxateur voor je woning? Laat mij je verder helpen. Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Zoekopdracht

Ben je Funda uitpluizen helemaal zat? Of vind je het gewoon fijn dat er ook anders gezocht wordt? Door onderstaand formulier in te vullen kom je in het bestand. Als we dan een huis tegenkomen wat aan jouw wensen voldoet, dan nemen we direct contact met je op!